Koronafast hjemme med tomt kjøleskap?

Ikke fortvil - det finnes råd :-). Les her hvilke muligheter som finnes for å få hjelp til handling i Skaun.

I Skaun har du følgende muligheter for bistand til handling av mat og basisvarer

 1. Bistand fra nettverk: Be om bistand fra familie, venner og naboer. Vær varsom og følg smittevernrådene fra Helsedirektoratet. Vi anbefaler at man bruker Vipps hvis det er mulig og at man unngår fysisk kontakt. 
 2. Bruk lokalt næringsliv: Coop Marked Skaun tilbyr hjemkjøring av varer. De tilbyr også at du kan få hentet varer på rampen: https://coop.no/butikker/marked/skaun-1690/ 
 3. Frivilligsentralen kan også bistå med handling og hjemkjøring av varer fra den lokale butikken og apoteket.

  Ved hjelp av handling og utkjøring via frivilligsentralen gjelder følgende:
  Ta kontakt med oss på tlf. 941 43 066 eller e-post fvs@skaun.kommune.no. Du kan også henvende deg via å trykke "Jeg trenger hjelp" på vår nettside, da tar vi kontakt med deg.

  Våre frivillige har signert på taushetsplikt og har fått et ID-bevis på SMS som de skal fremvise i butikken og evt andre som spør. De skal følge våre rutiner for smittevern som innebærer at de skal sette varene fra seg på trappa og ikke ha fysisk kontakt med dem de bistår.

  Vær klar over: Vi håndterer ikke kontanter! Vi avtaler for hver henvendelse hvordan betaling kan foregå, i samråd med bruker og den enkelte butikk. Tilbudet om hjelp anses som bindende når vi har mottatt handleliste på sms eller e-post.

  Vi vil forsøke å imøtekomme alle etter beste evne, og vi har godt med frivillige som vil bistå i denne krevende situasjonen - men vi ber om forståelse for at veien blir til mens vi går for oss også i disse tider. 


Ta vare på hverandre - ha raushet og vis hensyn. 

Takk for at du bidrar på vår felles dugnad!

Sosiale media

2021 © Skaun frivilligsentral